***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω
Μ. ΛΙΔΑΚΗΣ - 5/4 "ΑΕΡΙΝΟ" ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
400 προβολές

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ

Με ένα νέο "παρών" στη δισκογραφία

και στον κόσμο που τον αγάπησε

 

Με άξονα τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές της δισκογραφίας του και με τα ολοκαίνουργια τραγούδια του νέου του δίσκου «Αύριο θα είναι αργά» που υπογράφουν ο Σωκράτης Μάλαμας ο Ορφέας Περίδης και η Βάσω Αλλαγιάννη

-η τελευταία πάνω σε στίχους του αξεπέραστου Μανώλη Ρασούλη- ο ερμηνευτής και δημιουργός Μανώλης Λιδάκης δίνει ένα νέο “παρών" στη δισκογραφία και στον κόσμο που τον αγάπησε.

 

Ο Μανώλης Λιδάκης, ταξιδεύει την Ελλάδα επιτρέποντας να απολαύσουμε μία από τις πιο αξιόλογες και δυνατές φωνές της χώρας μας.

Με επιλογές τραγουδιών από ένα πλούσιο ρεπερτόριο και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του όπως «Ο Γλάρος», «Με τα φτερά του έρωτα», «Χαλκίδα», «Δεν είσαι πουθενά», μέχρι και τα πιο πρόσφατα που έχουμε αγαπήσει όπως «Για να σε συναντήσω», «Σ’ έχω δε σ’ έχω», «Αρετούσα»,  ο Μανώλης Λιδάκης έρχεται για να μας παρασύρει σ’ ένα αέρινο μουσικό ταξίδι.

Τραγούδια με άρωμα από τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, όπως τα «Πάλι πάλι», «Σαν είχες άλλον στην καρδιά», «Άστρα μη μαλώνετε» και «Κόκκινο ακρογιάλι»,  πασίγνωστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από την δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Β’ Ανάγνωση», αλλά και τα καινούργια από τον νέο του δίσκο σε μουσικές της Βάσως Αλλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη πάνω σε στίχους αξιόλογων στιχουργών μεταξύ των οποίων του Θοδωρή Γκόνη και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη.

Ένα συναπάντημα μουσικής και ερμηνείας, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Επειδή κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο ρυθμό και στο συναίσθημα. Στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, σε όλα αυτά που περικλείει το μεγαλείο της μουσικής.

 

Ένα πρόγραμμα όπου ο σπουδαίος ερμηνευτής καταθέτει φωνή και ψυχή.

Info:

MUSIC CAFE BAR ΑΕΡΙΝΟ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:
Σάββατο 5 Απριλίου 2014
MUSIC CAFE BAR "ΑΕΡΙΝΟ" - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 12 ευρώ
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6974 816991

Απρ 05 στις 00:00
Κατηγορία
LIVE / ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Χρόνος
Απρ 05 στις 00:00 - Απρ 06 στις 02:00
Τοποθεσία
ΑΕΡΙΝΟ MUSIC CAFE BAR, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Διαχειριστές Εκδήλωσης
ΗΧΟΧΡΩΜΑ - Παραγωγή και διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων

Επιβεβαιωμένοι συμμετέχοντες

Τοποθεσία στο Χάρτη

Φόρτωση χάρτη...