***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω
Tritones Live at ROUTE 32. Opening Act: Astrial Nouvelle
178 προβολές

ΤΡΙΤΩΝΕΣ:
Band Members
Bass Guitar : Giannis Kalamvokas
Lead/Rhythm Guitar : Zack Kotsikis
Keys : Alexandros Karydas
Vocals : Spiros Martzoukos
Drums : Giannis Margaris

Biography
Το 2002 δημιουργήθηκε το γκρουπ "Μεγαβάτης" απο τον Tάκη Aνδρούτσο,πρώην μέλος των "Πελόμα Μποκίου".
Στις 17 φεβρουαριου 2003,οι 3 μουσικοί του Μεγαβάτη,Μανώλης Μαρούλης (φωνή),Μάνος Πυργιαννάκης (πλήκτρα) και Γιάννης Καλαμβόκας (μπάσο) παρέα με ενα νέο κιθαριστα τον Γιάννη Σολομιανούκ, αποφασίζουν την ίδρυση του συγκροτήματος "Τρίτωνες". Το συγκρότημα έπαιζε progressive/hard rock μουσική με διασκευές αλλά και δικές του συνθέσεις, με σκοπό την έκφραση των κοινονικοπολιτικών ανησυχιών τους.
Τα επόμενα 3 χρόνια έπαιξαν σε γνωστά club της Ελλάδας με τη συμμετοχή διαφόρων ντράμερ και δεύτερων κιθαριστών. ‘Όμως, στις 31 Ιανουαρίου 2007,μια τραγική στιγμή χτύπησε το συγκρότημα, όταν σε δυστύχημα με μηχανή έφυγε απ' τη ζωή ο κιθαρίστας Γιάννης Σολομιανούκ. Λίγο αργότερα και μην έχοντας ξεπεράσει την απώλεια του Γιάννη, αποχωρεί ο τραγουδιστής Μανώλης Μαρούλης. Οι Τρίτωνες με τα εναπομείναντα δύο ιδρυτικά τους μέλη,προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή.
Το Σεπτέμβριο του 2010 προσχωρεί στο συγκρότημα ο κιθαρίστας Ζάχος Κοτσίκης .Το συγκρότημα θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται από συνεχείς αλλαγές μελών για τα επόμενα χρόνια, μια εκ των οποίων θα είναι και η αποχώρηση του Μάνου Πυργιανάκη.
Σήμερα το συγκρότημα αποτελείται απο τους Γιάννη Καλαμβόκα (μπάσο),Ζάχο Κοτσίκη (κιθάρα),Αλέξανδρο Καρύδα (πλήκτρα), Σπύρο Μαρτζούκο (φωνή) και Γιάννη Μάργαρη (ντράμς).

https://www.facebook.com/pg/tritonesrockband/about/?ref=page_internal


ASTRIAL NOUVELLE:
Το συγκρότημα ξεκίνησε το Δεκεμβρη του 2007 απο τον τραγουδιστή Γιάννη Ζαφείρη και το πρώην κιθαρίστα του σχήματος Κώστας Ράθοσης και έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις σαν "Astrial Nouvelle" αργότερα την Ανοιξη του 2009 με Original Alternative/Hard Rock συνθέσεις. Οι Astrial Nouvelle αποτελούνται απο τους Γιάννη Ζαφείρη Φωνητικά , Πάνος Χρυσομέρης Κιθάρες , Alfonso Nuzzolo Μπάσο και Θοδωρής Πέρρος στα Τύμπανα (Drums).Οι εμπνεύσεις του σχήματος πηγάζουν απο κάθε τομέα της μοντέρνας και όχι μόνο μουσικης, αν και ο ήχος τους παραπέμπει σε Rock του 60-70-80-90, σε βάθος κρύβουν και κλασσικές,folk,jazz,funk επιρροές.Οι στίχοι αληγορικοί αν και αναφέρονται σε ρεαλιστικές καταστάσεις και φαινόμενα της κοινωνίας γύρω μας σήμερα. Απο την Αρχή οι Astrial Nouvelle έχούν ανωδική πορεία και κερδίζουν τις εντυπώσεις όπου εμφανίζονται.
https://www.facebook.com/pg/Astrial-Nouvelle-102687739817239/about/?ref=page_internal

ΕΙΣΟΔΟΣ : 4 ΕΥΡΩ (+4 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ, ΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣΟΔΟΥ)

Δεκ 09 στις 22:00
Κατηγορία
LIVE / ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Χρόνος
Δεκ 09 στις 22:00 - Δεκ 10 στις 02:00
Τοποθεσία
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ
Διαχειριστές Εκδήλωσης
ROUTE 32 ROCK BAR

Επιβεβαιωμένοι συμμετέχοντες

Τοποθεσία στο Χάρτη

Φόρτωση χάρτη...