***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω

NEWSROOM

 

Βασίλης Σκουλάς - Μιχάλης Τζουγανάκης - Γιάννης Χαρούλης για πρώτη φορά, σε μια απο τις σημαντικότερες συναντήσεις των τελευταίων ετών στο νησί μας !

Το Σάββατο 17 Μαϊου δίνουμε παλμό στην ελπίδα, ενισχύοντας το έργο των Φιλανθρωπικών Συλλόγων & Φορέων της Ιεράπετρας !

Οι τρεις γνωστοί καλλιτέχνες θα συναντηθούν επι σκηνής στο Βουζουνεράκειο Στάδιο,  για τους σκοπούς του Ierapetra United !

Για πρώτη φορά συνεργάζονται 6 φιλανθρωπικοί φορείς της Ιεράπετρας. Το Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιεράπετρας, ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες, ο Σύλλογος Εθελοντών Χριστιανών Αιμοδοτών Ιεράπετρας & Σητείας, Crete For Life & ο Σύλλογος ατόμων με σύνδρομο Crohn, Ελκώδους Κολίτιδας και Χρονίων Νοσημάτων συνεργάζονται με στόχο την λειτουργική αναβάθμιση των υποδομών και των δραστηριοτήτων τους !

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την μεγάλη βραδιά της Ιεράπετρας ! Στην συνέντευξη τύπου για το νέο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ ''Ierapetra United'' το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 17 Μαΐου, στο Βουζουνεράκειο Στάδιο με καλεσμένους τους Βασίλη Σκουλά, Μιχάλη Τζουγανάκη & Γιάννη Χαρούλη, ανακοινώθηκε η έναρξη της προπώλησης σε σημεία στον Νομό Λασιθίου και το Ηράκλειο. Συγκεκριμένα τα σημεία είναι : Δισκοπωλείο Progressive (Ιεράπετρα), Dal Mare Cafe (Σητεία), Ζαχαροπλαστείο ''Το Μήλο'' (Άγιος Νικόλαος) και Δισκοπωλείο Αεράκης (Ηράκλειο) ! Η Γενική είσοδος είναι 15 ευρώ ! Οι εκπρόσωποι των φορέων επαίνεσαν τους 3 καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή ενώ υπογράμμισαν τις ουσιαστικές ανάγκες που υπάρχουν, και ευελπιστούν να καλυφθούν απο τους οικονομικούς πόρους που θα προκύψουν απο την εκδήλωση ! Μερικοί απο αυτούς η αγορά Υπερηχογράφου για το Κοινωνικό Ιατρείο, φάρμακα για εμβολιασμούς, πρόσληψη προσωπικού για λογοθεραπεία σε άτομα με αναπηρίες, αγορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αγορά εξοπλισμού διάσωσης & συντήρηση οχημάτων, αναβάθμιση εγκαταστάσεων και πολλά άλλα. Στην εκδήλωση συμμετέχουν : Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιεράπετρας, Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ατόμων με αναπηρίες, Σύλλογος εθελοντών Χριστιανών Αιμοδοτών Ιεράπετρας, Crete For Life, και σύλλογος ατόμων με σύνδρομο Crohn, ελκώδους κολίτιδας και χρονίων νοσημάτων. Παράλληλα η εθελοντική ομάδα IerapetraV2 σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Terra Santa διοργανώνουν οργανωμένα group απο το Ηράκλειο προς την συναυλία με συνολική τιμή 25 ευρώ (Συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά, το εισιτήριο και η επιστροφή). Για να κλείσετε θέση θα πρέπει να καλέσετε στο 2810-390912.

 

 Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των 15 ευρώ:

* Δισκοπωλείο Progressive (Ιεράπετρα), 
* Dal Mare Cafe (Σητεία), 
* Ζαχαροπλαστείο ''Το Μήλο'' (Άγιος Νικόλαος) 
* Δισκοπωλείο Αεράκης (Ηράκλειο)

Νεότερα στη σελίδα της διοργάνωσης : www.facebook.com/IerapetraUnited

 

 Newcomers
Check me out!
Δεν υπάρχουν μέλη;
Upcoming Events