***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω

NEWSROOM

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΠΟΥΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 17.30


Εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια δημιουργικής λειτουργίας κλείνει φέτος η “EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ” του Πειραικού Συνδέσμου.
Πρόκειται για ενα Φωτογραφικό Eργαστήρι όξυνσης της οπτικής αντίληψης και εφαρμογής πολλαπλών φωτογραφικών τεχνικών με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και με αδιάκοπη παρουσία στα γενικώτερα εικαστικά δρώμενα, διοργανώνοντας διαλέξεις,εκθέσεις Φωτογραφίας, φωτοεξορμήσεις κ.α. 
H εκπαίδευση, προσανατολισμένη στην επαγγελματική προσαρμοστικότητα, γίνεται σε τρίμηνα σεμινάρια τα οποια μπορουν να παρακολουθήσουν ολοι ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων γνώσεων πάνω στη φωτογραφία. 


Tη μύηση στο μαγικό κόσμο της εικόνας εχει αναλάβει με ζήλο και υπευθυνότητα ο φωτογράφος και δάσκαλος φωτογραφιίας Kίμων Aξαόπουλος. 
Oι απόφοιτοι της σχολής εχουν ηδη σταδιοδρομήσει τόσο επαγγελματικά οσο και καλλιτεχνικά με αξιολογο εικαστικό έργο. Tο ολο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πλαισιώνεται απο μαζικες εξορμησεις σε μερη φωτογραφικου ενδιαφέροντος ενω πολυ συχνές ειναι και οι επισκέψεις σε εκθέσεις φωτογραφίας με κριτικές συζητήσεις παρουσία του δημιουργού. 

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 17.30

Πειραϊκός Σύνδεσμος: Kαραΐσκου 104 & Σωτήρος πλατ. Kοραή Πειραιάς τηλ 210-4178159 210-4129948 fax 210-4130521.

Στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.
Kίμων Aξαόπουλος
Καθηγητής φωτογραφίας
Tηλ. 6932305880
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Newcomers
Check me out!
Δεν υπάρχουν μέλη;
Upcoming Events