***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω

NEWSROOM

 


6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/ Artfools, 14-23/2/2014 (Λάρισα, Ελλάδα)

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/Artfools, είναι η μετεξέλιξη του Artfools video festival, που ξεκίνησε το 2009 σαν ένα νεανικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, αλλά η απήχηση που είχε, το κατέστησε σε μόνιμο και διεθνή θεσμό. Διεξάγεται από την Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρία Artfools, υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του ΤΕΙ Λάρισας, και τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.
Περιλαμβάνει διεθνές, ελληνικό και μαθητικό διαγωνιστικό τμήμα. Στις δύο πρώτες κατηγορίες, μετά από επιλογή, διαγωνίζονται συνολικά μέχρι 60 ταινίες μυθοπλασίας διάρκειας εώς 25 λεπτά, ενώ στη μαθητική είναι πάγια τακτική να διαγωνίζονται όλες οι συμμετέχουσες ταινίες, διάρκειας εώς 15 λεπτά.
Κατά το δεκαήμερο διεξαγωγής του, πραγματοποιούνται στην πόλη της Λάρισας, εκδηλώσεις με κέντρο τον κινηματογράφο, σεμινάρια, αφιερώματα, συνεργασίες με άλλα φεστιβάλ, εκθέσεις, συναυλίες κ.α.

Επίσης έχει ανακοινωθεί η συνεργασία του φεστιβάλ με τα Ξενοδοχεία ΕΛΕΝΑ (28ης Οκτωβρίου 13 & Κούμα, Λάρισα, τηλ: 2410287641) και ΜΕΤΡΟΠΟΛ (Ρούσβελτ 14, Λάρισα, τηλ:2410537161), τα οποία έδωσαν ειδικές τιμές για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Οι φίλοι δημιουργοί που θέλουν να ταξιδέψουν στη Λάρισα για να παρακολουθήσουν τις ταινίες τους, μπορούν να έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί τους και να κλείσουν τις διανυκτερεύσεις τους.

Το διαγωνιστικό του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας, θα διεξαχθεί από 20 μέχρι και 23 Φεβρουαρίου 2014 στον Κινηματογράφο Victoria cinemas.

Κατά το τετραήμερο και μετά το διαγωνιστικό, θα φιλοξενηθούν από το Φεστιβάλ:

ο Παντελής Βούλγαρης (Σάββατο & Κυριακή) ο οποίος είναι και το τιμώμενο πρόσωπο και θα προβληθούν ταινίες του. Ο Αλέξανδρος Αβρανάς (Παρασκευή) του οποίου θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία „Miss Violence“. Ο Διαμαντής Καραναστάσης „my Blood“. Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί ο σκηνοθέτης Κώστας Καπάκας και θα προβληθούν ταινίες του Pepermind και Uranya, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

http://artfoolsvideofestival.gr/ www.artfools.gr

 

 Newcomers
Check me out!
Δεν υπάρχουν μέλη;
Upcoming Events