***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω
Tabula Rasa
831 προβολές

Πληροφορίες

Ειδικότητες

 • Είδος Προφίλ

  Χώρος
 • Είδη Χώρων

  Άλλος χώρος

Βασικές πληροφορίες χρήστη

 • Περιγραφή

  Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

  Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" ιδρύθηκε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στο χώρο της συγγραφής τηλεοπτικών, κινηματογραφικών, θεατρικών και λογοτεχνικών κειμένων. Παράλληλα προσφέρει επιμόρφωση ανώτερου επιπέδου και σε άλλους κύκλους σπουδών όπως: σκηνοθεσία, υποκριτική, εικονογράφηση, θεατρικό μακιγιάζ & special effects, νοηματική γλώσσα κ.α.

  Τώρα μπορείς να μάθεις κι εσύ, ποια είναι τα μυστικά της σωστής διαδικασίας που θα σε οδηγήσουν στη ολοκλήρωση του έργου σου. Μπορείς να κάνεις πράξη την ιδέα σου! Αρκεί να αφήσεις στην άκρη τους ενδοιασμούς, τις ανησυχίες και να πιστέψεις στον εαυτό σου, χωρίς να κρύβεις τις ευαισθησίες σου. Στην τέχνη η ευαισθησία είναι αρετή.

  Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις αμεσότητα αλλά και πάθος, δύναμη και απόλυτη φαντασία. Μπορούμε να ανεβάσουμε σε άλλα επίπεδα τον τρόπο της έκφρασής σου.

  Η έκφραση αποτελεί ένα ταλέντο που προϋπάρχει στην ανθρώπινη ψυχή και αναπτύσσεται εξελικτικά. Εκτός από τη βάση, η οποία για κάθε άνθρωπο είναι μοναδική και διαφορετική αλλά εξίσου αξιόλογη, υπάρχουν μαθήματα εξειδικευμένα, των οποίων στόχος είναι να αγγίξουν το μέγιστο των δεξιοτήτων σου, με επισταμένη προσπάθεια και σοβαρή μελέτη, από γνώστες της τέχνης που σε ελκύει.

  Όποια κι αν είναι η σχέση σου με την τέχνη, ακόμα κι αν είναι σε στάδιο νέας αρχής, μπορείς να βρεις το δρόμο σου, με ειλικρινή, θερμή καθοδήγηση και βοήθεια, που θα σε οδηγήσει σε άλλο τρόπο σκέψης και σε άλλα μονοπάτια, τα οποία έχεις μέσα σου αλλά ίσως δεν τα έχεις ακόμα ανακαλύψει…

  Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" είναι αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012 και προσφέρει σπουδές πλήρους φοίτησης αλλά και σεμινάρια για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ.
 • Βιογραφικό

  Οι σπουδές πλήρους φοίτησης, καλύπτουν όλες τις πτυχές της δημιουργικής γραφής, από την ανάπτυξη των ιδεών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους σε έργο.

  Αρχικά οι σπουδαστές ασχολούνται με τις βασικές αρχές της αφήγησης, την τέχνη του γραπτού λόγου για ταινία, τηλεόραση, θέατρο και βιβλίο, καθώς και κάποιες μικρότερες αναθέσεις γραφής, ενώ παράλληλα οι φοιτητές αποκτούν βασικές γνώσεις για όλες τις κατευθύνσεις του εργαστηρίου.

  • Σεναριογραφία
  • Θεατρική γραφή
  • Λογοτεχνική γραφή
  • Αρθρογραφία
  • Μετάφραση - διασκευή

  Στην πορεία, οι φοιτητές επιλέγουν την κατεύθυνση που τους ενδιαφέρει και ασχολούνται αποκλειστικά με το αντικείμενό τους.

  Κατά τη διάρκεια των σπουδών, επαγγελματίες σεναριογράφοι, θεατρικοί συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και λογοτέχνες, περνούν από το εργαστήρι, ώστε να γνωριστούν, να λύσουν απορίες και να ανταλλάξουν απόψεις με όλους τους φοιτητές μας.

  ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

  Παναγιώτης Καποδίστριας – Σεναριογράφος-Ηθοποιός
  Ρένα Ρίγγα – Σεναριογράφος
  Αντιγόνη Πόμμερ – Συγγραφέας
  Λίζα Δουκακάρου – Δημοσιογράφος
  Κωνσταντίνα Γιαχαλή – Σεναριογράφος-Ηθοποιός
  Φωτεινή Τσακίρη – Ηθοποιός-Θεατρολόγος
  Μανίνα Ζουμπουλάκη – Συγγραφέας
  Μπέσση Μάλφα – Ηθοποιός
  Ρέινα Εσκενάζι – Σκηνοθέτης
  Μάνος Ψιστάκης – Σεναριογράφος-Ηθοποιός
  Ναταλία Τσαλίκη – Ηθοποιός
  Πόπη Χριστοδούλου – Ηθοποιός
  Φαίη Τζανετοπούλου – Σκηνοθέτης
  Άννα Τσιάλτα – Δημοσιογράφος
  Ντόρα Χάλαρη – Φωτογράφος
  Αντώνης Ασπρόμουργος – Εικονογράφος
  Lenia Saw – Make up artist
  Efterpi Charalampidis – Σκηνοθέτης
  Γρηγόρης Πετρινιώτης – Συγγραφέας-Σκηνοθέτης
  Γρηγόρης Μελάς – Δημοσιογράφος
  Γιάννης Μιχαήλ – Μουσικός
  Μάρω Μπουρδάκου – Σεναριογράφος
  Νεκταρία Γιαννουδάκη – Ηθοποιός
  Αλκυόνη Βαλσάρη – Σκηνοθέτης
  Άννα Φωτοπούλου – Ηθοποιός
  Κωνσταντίνος Μπακούρης – Σκηνοθέτης
  Αλεξάνδρα Χειμώνα – Φιλόλογος
  Χάρης Τορτορέλης – Καθηγητής ισπανικής γλώσσας

  DISTANCE LEARNING

  Επειδή η απόσταση δε μπορεί στην εποχή μας να αποτελεί πρόβλημα, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, θέλοντας να βρίσκεται κοντά στον φοιτητή, σε κάθε γωνιά του κόσμου, προσφέρει ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (distance learning), παρακολουθώντας online τα μαθήματα, μέσω ενός υπολογιστή.

  Με το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε όλες τις γνώσεις, τις συμβουλές και την υποστήριξη που χρειάζονται για την κατάρτιση των σπουδών σας.

  Προγραμματίστε οι ίδιοι τις σπουδές σας, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

  Όλοι οι φοιτητές μας έχουν διαρκή επικοινωνία με έναν καθηγητή που ειδικεύεται στην κατεύθυνση της εκπαίδευσης τους.

  Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: distance@tabula.gr
 • Λέξεις κλειδιά

Στοιχεία επικοινωνίας και τοποθεσίας

Μέλος από:
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 14:55
Τελευταία σύνδεση:
5 χρόνια

MyPlayer

No MP3 track added to playlist yet...

MeetUp

Δεν έχετε συμμετέχει σε κανένα Meetup.