***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω
Funtastico
637 προβολές

Πληροφορίες

Ειδικότητες

 • Είδος Προφίλ

  Καλλιτέχνης
 • Ειδικότητες Καλλιτεχνών

  Άλλος καλλιτέχνης

Βασικές πληροφορίες χρήστη

 • Φύλο

 • Περιγραφή

  2005-2006: Μετά από 3 σεμινάρια στην Ακαδημία Ταχυδακτυλουργών και χρόνια ερασιτεχνικής ασχολίας ο μάγος Funtastico εντάσσεται στην καλλιτεχνική ομάδα White Rabbit η οποία, με βασικούς δασκάλους τους μάγους: Κέλμη και Ξενοφώντα, αναλαμβάνει την πλήρη εκπαίδευση του, καλλιτεχνικά . Η εκπαίδευση περιλαμβάνει σεμινάρια υποκριτικής,σκηνοθεσίας, παντομίμας, ασκήσεις φωνητικής , κίνησης κ.α. Παράλληλα οι πρώτες παραστάσεις σε σχολεία και παιδικά πάρτυ έχουν ήδη αρχίσει να διαδέχονται η μια την άλλη!


  2006-2007: Όντας πλέον βασικό μέλος της White Rabbit στο κομμάτι των παιδικών παραστάσεων και έχοντας ήδη πάνω από 200 παραστάσεις στο βιογραφικό του ο Funtastico σε συνεργασία με την σχολή χορού "ΧΕΛΙΩΤΗ - ΠΕΤΡΟΥ" παρουσιάζει στο Θέατρο Μπρόντγουεη την μουσικοχορευτική παράσταση "Ο Καρυοθραύστης" συνδυάζοντας έτσι μοντέρνες και κλασικές χορογραφίες με μαγικά νούμερα πίστας που κόβουν την ανάσα.


  2007-2008: Μέτα από παραστάσεις σε χώρους όπως: GOODYS, MACDONALDS, KRAFT, BALUX αλλά και εμφανίσεις σε περιοχές εκτός Aθήνας όπως: Σέριφο, Μαρτίνο, Άγιο Κωνσταντίνο, Λάρυμνα, Κοζάνη, Γύθειο, Εύβοια ο Funtastico συνεργάζεται με το νυχτερινό κέντρο GENE KELLY: THE DANCE CLUB RESTAURANT όπου για μια σεζόν ψυχαγωγεί τον κοσμο με νούμερα STAGE (ΠΙΣΤΑΣ) αλλά και CLOSE UP (ΜΑΓΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ).


  2008-2009: Διάφορες εμφανίσεις σε χώρους όπως: ΚΤΗΜΑ ΕPAYLIS, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ (ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ), ΤΟWN 4 KIDS (ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ), ΠΑΡΚΟ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΖΑΠΠΕΙΟ (ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ). Παράλληλα ένα μεγάλο show λαμβάνει χώρα, όπου ο μάγος Funtastico παρουσιάζει μαγικά από κοντινή απόσταση σε συνέδριο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ από όλο τον κόσμο στο ΚΤΗΜΑ ΝΑSIOYTZIΚ!


  2009-2010: Εταιρείες όπως η WIND και τα ΙΚΕΑ έρχονται σε συνεργασία με την White Rabbit. O Funtastico αναλαμβάνει αποκλειστικά τα ΙΚΕΑ Κηφισού για 2 συνεχόμενες σεζόν και για 1 σεζόν τα ΙΚΕΑ Αεροδρομίου, όπου παρουσιάζει μαγικά στους επισκέπτες του καταστήματος. Παράλληλα παρουσιάζει νέα προϊόντα της WIND σε εμπορικά σημεία όλης της Αθήνας σε συνδυασμό με μαγικά κοντινής απόστασης! Στο τέλος του 2010 ο μάγος Funtastico παρακολουθεί ένα 7ήμερο σεμινάριο πάνω στην γλώσσα του σώματος και την ψυχολογία του κοινού aπό τον Άγγλο μάγο

  KING ROBERTS.  2011: Μαγικά πίστας (Stage Magic) για μεγάλους και μικρούς στo The Mall Αthens σε συνεργασία με το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Επίσης ένα νέο promotion σε συνδυασμό με μαγικά ξεκινάει αυτή τη φορά με το φαρμακευτικό προϊόν TANTUM VERDE! Ωσ' αναφορά το θεατρικό κομμάτι ο Funtastico συνεργάζεται για 2η φορά με την σχολή χορού "ΧΕΛΙΩΤΗ - ΠΕΤΡΟΥ" και το Θέατρο Μπρόντγουεη στην μουσικοχορευτική παράσταση MAMMA MIA και ταυτόχρονα παρουσιάζει για πρώτη φορά το πρόγραμμα "ΜΑGIC IN TIMES" στο μαγαζί TIMES της Κοζάνης! Αξίζει να ειπωθεί ότι στο τέλος του 2011 οι μάγοι Κέλμης και Funtastico σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής ταινιών Aegeanscapes Filmmakers και τον Χάρη Μπάκα γυρίζουν , ίσως τα μοναδικά ελληνικά video παρακολούθησης αλλά και εκμάθησης μαγικών για παιδιά, για το site WWW.FUNTWOTHREE.COM.


  2012: Η ΝESTLE συνεργάζεται με την White Rabbit. Ο Μάγος Funtastico παρουσιάζει ένα κωμικό πρόγραμμα μαγικών χρησιμοποιώντας προϊόντα της NESTLE στα περισσότερα καταστήματα Media Markt της Αθήνας. Παράλληλα έρχεται μια συνεργασία με την Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου όπου το κωμικό/μαγικό πρόγραμμα "THE FUNTASTICO SHOW" κινηματογραφείτε σε μορφή ταινίας μικρού μήκους! H χρονιά κλείνει με 3 παρουσιασεις του show "MAGIC IN TIMES 2" στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Το καλοκαίρι του 2012 επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται πρόταση στον Funtastico aπό την White Rabbit να παρούσιάσει ένα μαγικό πρόγραμμα στον προθυπουργό του Λιβάνου σε κρουαζιερόπλοιο έξω από την Μύκονο!


  2013:......THE SHOW MUST GO ON.......  Διαβάστε περισσότερα: http://www.funtasticomagic.com
 • Βιογραφικό

  Check.....www.funtasticomagic.com
 • Λέξεις κλειδιά

Στοιχεία επικοινωνίας και τοποθεσίας

Μέλος από:
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 00:51
Τελευταία σύνδεση:
6 χρόνια

MyPlayer

No MP3 track added to playlist yet...

MeetUp

Δεν έχετε συμμετέχει σε κανένα Meetup.