***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω
Black X Films
699 προβολές

Πληροφορίες

Ειδικότητες

 • Είδος Προφίλ

  Δημιουργική Ομάδα
 • Ειδικότητες Δημιουργικών Ομάδων

  Οπτικοακουστική παραγωγή

Βασικές πληροφορίες χρήστη

 • Φύλο

 • Περιγραφή

  Η Black X Films, είναι μια ομάδα κινηματογραφικής παραγωγής, με κύρια της ενασχόληση τις ταινίες μικρού μήκους. Ακόμη, αναλαμβάνουμε παραγωγή βίντεο κατά παραγγελία, έχοντας αναλάβει πολλές σημαντικές δουλειές, όπως μουσικά βίντεο και καλύψεις εκδηλώσεων. Μπορούμε να αναλάβουμε τα πάντα, από καλλιτεχνικού τύπου καλύψεις, γάμων και άλλων εκδηλώσεων, έως διαφημίσεων. Στην διάθεσή σας!
 • Βιογραφικό

  Η Black X Films, είναι μια ομάδα κινηματογραφικής παραγωγής. Δημιουργίες ταινιών μικρού μήκους, ύφους cult, καθώς επίσης και χιουμοριστικά βίντεο, μαζί με βίντεο «κατά παραγγελία», ταξιδιωτικού και διαφημιστικού τύπου. Μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους, αλλά αυτή τη φορά δραματικού ύφους. Η εξέλιξή μας γίνεται σε τεχνολογικό επίπεδο, βήμα βήμα, όσο και σε επίπεδο project. Highlight των δημιουργιών μας έως τώρα, από πλευράς χιούμορ, είναι η μικρού μήκους ταινία μας "Συγκρατήσου", ενώ από πλευράς on demand production, είναι η συνεργασία μας με το περιοδικό Join Epirus, με αποκορύφωμα την κάλυψη του πρώτου Potami Art Festival στην πόλη της Άρτας. Τελευταία μας επιτυχία, είναι η συνέντευξη μας με τον Μιχάλη Μυτακίδη των Active Member.
  Ο ιδρυτής της όλης ομάδας, ο Παναγιώτης Καραχρήστος, είναι απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, ειδικευμένος και φανατικός με την σκηνοθεσία. Τα υπόλοιπα μέλη είναι ειδικευμένα σε διαφόρους τομείς, όπως η πληροφορική και η μουσική τεχνολογία και παρέχουν με τις γνώσεις και το κέφι τους, τεράστια βοήθεια. Μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε επιθυμία σας σε παραγωγή βίντεο!
 • Λέξεις κλειδιά

Στοιχεία επικοινωνίας και τοποθεσίας

Μέλος από:
Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 02:19
Τελευταία σύνδεση:
5 χρόνια

MyPlayer

No MP3 track added to playlist yet...

MeetUp

Δεν έχετε συμμετέχει σε κανένα Meetup.