***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω
Καλλιτεχνείο Αχαρνών
360 προβολές

Πληροφορίες

Ειδικότητες

 • Είδος Προφίλ

  Χώρος
 • Είδη Χώρων

  Μουσική σκηνή
  Πολυχώρος
  Αίθουσα Τέχνης
  Θέατρο
  Παιδικό
  Κινηματογράφος
  Cafe bar
  Gallerie

Βασικές πληροφορίες χρήστη

 • Περιγραφή

  Το Καλλιτεχνείο των Αχαρνών, είναι μια ανθρωπογεωγραφική θέση των Αχαρνών (οδός Αθανασίου Χειλίου 16),που δραστηριοποιείται στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.
  Οι δράσεις του, επεκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα.
  Το Καλλιτεχνείο, προσπαθεί να αναδείξει το έργο νέων καλλιτεχνών (καλλιτεχνίτες), φιλοξενεί και διοργανώνει θεατρικά, εικαστικά, μουσικά, λογοτεχνικά, κινηματογραφικά και ακτιβιστικά δρώμενα.
  Επίσης, σαν φορέας συμμετέχει ενεργά και διοργανώνει διάφορες δράσεις Εθνικού και Ευρωπαϊκού βεληνεκούς σε τοπικό επίπεδο (Think Global, Act Local).
 • Βιογραφικό

  Αρχικά ιδρύθηκε το "Καλλιτεχνικόν Καφενείον των Αχαρνέων" το 1993 από τον πατέρα Μάρκελλο Καμπάνη, ένας χώρος που λειτούργησε ως χώρος συνάντησης για περαιτέρω αλληλεπίδραση και συνεργασία ανάμεσα σε ανθρώπους που ανήκαν στην ενορία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου. Αργότερα νεότερες γενιές αποτέλεσαν τον νεότερο πυρήνα στον χώρο, οι οποίοι τον λειτούργησαν για καλλιτεχνικά δρώμενα ή χώρο συνάντησης. Τον χώρο αυτό διαχειρίζονται από τότε και οι νέοι της περιοχής εθελοντικά και αφιλοκερδώς.
  Το 2010 η τελευταία (από τις τόσες γενιές νέων που πέρασαν αυτά τα 20 χρόνια) "φουρνιά" νέων διαμόρφωσε τη φιλοσοφία της εθελοντικής προσφοράς για να δοθεί βήμα σε νεότερους εκφραστές καλλιτεχνικών ιδεών, όπως επίσης και για την οργάνωση εθελοντικών δράσεων και προσφορών στην ευρύτερη κοινότητα και κοινωνία (όπως το Κοινωνικό Φροντιστήριο).
 • Λέξεις κλειδιά

Στοιχεία επικοινωνίας και τοποθεσίας

Μέλος από:
Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 19:52
Τελευταία σύνδεση:
5 χρόνια

MyPlayer

No MP3 track added to playlist yet...

Φίλοι

Κανένας φίλος ακόμα

MeetUp

Δεν έχετε συμμετέχει σε κανένα Meetup.