***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω
OLDstr.
679 προβολές

Πληροφορίες

Ειδικότητες

 • Είδος Προφίλ

  Χώρος
 • Είδη Χώρων

  Cafe bar

Βασικές πληροφορίες χρήστη

 • Περιγραφή

  Το OLDstr. είναι η νέα πρόταση στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας από το πρωί με έναν καφέ Hausbrandt, να συνεχίσετε με ένα μεσημεριανό lunch brake δοκιμάζοντας τις γευστικές μας προτάσεις και να τελειώσετε τη μέρα σας, μετά τη δουλειά σας, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας με την παρέα σας τα δροσερά μας cocktails εμπνευσμένα από τoυς Bartender μας.

  Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας συμπεριλαμβάνονται και αρκετά Live. Τις Παρασκευές θα διασκεδάσετε παρέα με νεανικά γκρουπάκια με Ελληνική και Ξένη Pop-Rock μουσική και τις Τετάρτες groups με λατινοαμερικάνικα ακούσματα.

  Kαι για το τέλος, επειδή το OLDstr. σας θέλει κάθε μέρα happy...έχουμε αποφασίσει το happy hour να ισχύει γιά όλες τις ημέρες της βδομάδας!!
  έτσι 8:30-11:00 μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ειδική τιμή σε όλους τους καφέδες και τα ροφήματα 2€.
  Το απόγευμα 18:00-21:00 μπορείτε να απολαύσετε το κρασί σας ή έναν αφρώδη οίνο με 4€, cocktail με 5€ και ποτό (απλο) με 6€.

  Και όσον αφορά το φαγητό, σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το μενού μας με μόνο 10€/άτομο, όπου περιλαμβάνει επιλογή 5 κυρίως πιάτων, 5 σαλάτες και 3 γλυκά!! Το προσωπικό του OLDstr. είναι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσει και να σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές

  Για περισσότερες πληροφορίες έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει στο OLD str. μέσα από την σελίδα μας στο facebook. https://www.facebook.com/OLDstr.Downtown.Bar
 • Λέξεις κλειδιά

Στοιχεία επικοινωνίας και τοποθεσίας

Μέλος από:
Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 11:39
Τελευταία σύνδεση:
5 χρόνια

MyPlayer

No MP3 track added to playlist yet...

Φίλοι

Κανένας φίλος ακόμα

MeetUp

Δεν έχετε συμμετέχει σε κανένα Meetup.