***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω
WARSHIP
816 προβολές

Πληροφορίες

Ειδικότητες

 • Είδος Προφίλ

  Καλλιτέχνης
 • Ειδικότητες Καλλιτεχνών

  Μπάντα

Βασικές πληροφορίες χρήστη

 • Φύλο

 • Περιγραφή

  Οι Warship είναι μια κλασσική Heavy Metal μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2003 και ιδρυτής είναι ο Καπετάν Φόρης.
 • Βιογραφικό

  Η ιστορία των Warship ξεκινάει από το 1999. Τότε μια παρέα από γνήσιους μεταλλάδες αποφάσισε να πιάσει τα όργανα και να παίξει καθαρό Heavy Metal. Πολύ σύντομα η δημιουργία της πρώτης μπάντας ήταν γεγονός. Το όνομα αυτής Κόκκαλο. Κυκλοφόρησαν 2 album και παρόλο που έδωσαν μόνο 4 live όσοι παραβρέθηκαν σε αυτά δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ.

  Μετά την διάλυση της μπάντας ο Καπετάν Φόρης προχώρησε στην δημιουργία των Warship. Το πρώτο demo ήταν ήδη έτοιμο το 2004 με τον τίτλο "Warship". Το δεύτερο demo εμφανίζεται στα τέλη του 2006 με τον τίτλο "Attack". Τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν αρκετά. Με την προσθήκη του Πάνου Καίδη στην κιθάρα, Βαγγέλη Τίγκα (πρώην Κόκκαλο) στο μπάσο και Χρήστου Καλυμούκου στα ντράμς οι Warship εξαπολύουν το 2010 το πρώτο τους επίσημο album με τον τίτλο "The First Wave". Οι κριτικές που δέχονται είναι άριστες.

  Αρχίζουν οι προετοιμασίες για την πρώτη τους εμφάνιση. Ο Χρήστος Καλυμούκος φεύγει από την μπάντα και την θέση του παίρνει ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος ντράμερ που ακούει στο όνομα Στέλιος Κολοκυθάς. Μετά από μερικούς μήνες προετοιμασίας το πρώτο live των Warship δίνεται στο Lazy Club στις 12/12/2011. Οι μηχανές του πολεμικού πλοίου έχουν πάρει μπροστά και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.

  Οι εμφανίσεις αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς σε όλα τα Rock Club τις Αθήνας. Σε όλες τις εμφανίσεις τους οι Warship δέχονται την μεγαλύτερη αμοιβή, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Από τις τάξεις των Warship περνούν εξαιρετικοί μουσικοί οι οποίοι βοηθούν το πολεμικό πλοίο να ανεβάσει τον "πήχη", όπως ο Αντρέας Κίτσος-κιθάρα, Ιωάννα Κόλλια-φωνητικά, Γαβριέλλα Μιλονά-φωνητικά, Χρήστος Ψευδός-μπάσο, Θανάσης Παπαναστασίου-μπάσο.

  Στο πολεμικό πλοίο ανεβαίνουν και δυο νέα μέλη, Γιώργος Γκρέτσας-φωνή (πρώην Κόκκαλο) και Παύλος Κουναλάκης-ντράμς. Η δύναμη των WARSHIP είναι πλέον αδιαμφισβήτητη. Σε όλα τα live που ακολουθούν τα κανόνια των 16" ιντσών ηχούν σε ρυθμούς καθαρού Heavy Metal.

  Μετά την ολοκλήρωση των live και αφού κάλυψαν όλα σχεδόν τα Rock Club της Αθήνας οι WARSHIP παίρνουν την απόφαση να γράψουν το νέο τους album.

  Αυτήν την στιγμή η μπάντα βρίσκετε στο στούντιο και ηχογραφεί το δεύτερο επίσημο album με τον τιτλο "The Second Wave" το οποίο θα είναι έτοιμο γύρω στα τέλη του 2014.

  Email : warship@freemail.gr



  ΜΕΛΗ
  Καπετάν Φόρης Ντρίκος- κιθάρα, φωνητικά Κύριος Γκρέτσας Γιώργος - φωνητικά Κύριος Δημήτρης Ζαρίδας - ντράμς Κύριος Κώστας Εμμανουηλίδης - μπάσο Κύριος John Bleasdale - κιθάρα



  Websites

  http://www.warship.gr
  http://pinterest.com/warshiph
  https://twitter.com/warshipmetal
  http://www.rockoverdose.gr/warship
  http://www.reverbnation.com/warship
  http://www.soundclick.com/WARSHIP
  https://soundcloud.com/warshipheavymetal
  http://www.myspace.com/warshipheavymetal
  http://wall.pouthapioume.gr/myband.aspx?i=14
  http://www.youtube.com/user/WarshipHeavyMetal
  https://www.facebook.com/WARSHIPHEAVYMETAL
  http://www.purevolume.com/WARSHIPHEAVYMETAL
  http://www.last.fm/music/Warship+%28Heavy+Metal%29


 • Λέξεις κλειδιά

Στοιχεία επικοινωνίας και τοποθεσίας

Μέλος από:
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 17:48
Τελευταία σύνδεση:
4 χρόνια

MyPlayer

Popupize

My Introduction Video

MeetUp

Δεν έχετε συμμετέχει σε κανένα Meetup.