***
Είσοδος
About UsFAQ
Είσοδος
Ξέχασες το όνομα χρήστη;
Ξέχασες τον κωδικό σου;
ή σύνδεση μέσω
Aυτοσχέδια σκηνή
305 προβολές

Πληροφορίες

Ειδικότητες

 • Είδος Προφίλ

  Χώρος
 • Είδη Χώρων

  Θέατρο

Βασικές πληροφορίες χρήστη

 • Περιγραφή

  Θεατρική ομάδα
 • Βιογραφικό

  Την θεατρική ομάδα " Aυτοσχέδια Σκηνή" ξεκίνησε η ηθοποιός-σκηνοθέτης Μαρία Σκαφιδά.

  2010-2011
  Αφετηρία αποτέλεσε το μάθημα υποκριτικης-αυτοσχεδιασμού που δίδαξε απο τον Δεκέμβριο του 2010. Το μάθημα, με βάση τον θεατρικό αυτοσχεδιασμό, βρήκε ένθερμους υποστηρικτές, νέους της πόλης, με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

  2011-2012
  Ανεβάζει το θεατρικό έργο " Ξύπνα Βασίλη" του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Μαρίας Α. Σκαφιδά. Αποσπά εξαιρετικές κριτικές, για τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά, την εμπνευσμένη υποκριτική των ηθοποιών και την σύγχρονη, μινιμαλιστική αισθητική, του όλου εγχειρήματος.
  Το Σεπτέμβριο του 2012, η ομάδα στεγάζεται σε δικό της χώρο.

  2012-2013
  Ανεβάζει το θεατρικό έργο του Βασίλη Κατσικονούρη "εντελώς αναξιοπρεπές", σε σκηνοθεσία Μαρίας Α. Σκαφιδά, φιλοξένεί το συγγραφέα στην πόλη της Καλαμάτας, διοργανώνει, συζήτηση γνωριμίας, μαζί του στο πνευματικό κέντρο της πόλης, και συνεργάζεται με την φωτογραφική λέσχη Καλαμάτας και το Καλλιτεχνικό στέκι σε μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "εντελώς αναξιοπρεπές.

  2013-2014
  Απο τους μαθητές του θεατρικού εργαστήρίου ανεβαίνει η πρωτότυπη παράσταση devised theatre (επινοητικό θέατρο) με τίτλο "30 min performance"
  Ανεβάζει τα θεατρικά μονόπρακτα του Βασίλη Ζιώγα "Το προξενιό της Αντιγόνης" και "Η κωμωδία της μύγας" σε σκηνοθεσία Μαρίας Α. Σκαφιδά.
  Διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου Κώστα Κλώνου με φωτογραφίες απο τις πρόβες και απο την παράσταση στο Barfly cafe-bar, και έκθεση φωτογραφίας σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Στέκι.
 • Λέξεις κλειδιά

Στοιχεία επικοινωνίας και τοποθεσίας

Μέλος από:
Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014 20:01
Τελευταία σύνδεση:
Πρώτη φορά που συνδέεστε

MyPlayer

No MP3 track added to playlist yet...

Φίλοι

Κανένας φίλος ακόμα

MeetUp

Δεν έχετε συμμετέχει σε κανένα Meetup.